ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ: Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ χρονιά και η… ΑΝΟΔΟΣ!

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ: Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ χρονιά και η… ΑΝΟΔΟΣ!

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (21/12-19:00), στο ντέρμπι του Τσιρείου, με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, μετρά δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, και θέλει να βγάλει αντίδραση, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει.

Αφενός, το τρίποντο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα φέρει ηρεμία και άλλη ψυχολογία στην ομάδα και αφετέρου θα μειώσει τη διαφορά της και θα κάνει γερό… μπάσιμο για την τετράδα.

Η χρονιά κλείνει, και η ΑΕΛ, που θα θυμάται το 2019 ως μια εκπληκτική χρονιά, λόγω του ότι κατέκτησε το κύπελλο μετά από 30 χρόνια, θέλει να την κλείσει ιδανικά.

Ο Βόσνιος κόουτς, ξέρει πως είναι δύσκολο… το έργο, όμως πιστεύει πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές του, και είναι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από την άλλη, από τη μέρα που ανέλαβε ο Λούκας Χατζηλούκας, ο ΑΠΟΕΛ πάει από το καλό στο καλύτερο και θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία.

Οι γαλαζοκίτρινοι, πάνε στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, έχοντας και τρία παιχνίδια λιγότερα.

Θα είναι ένα ντέρμπι και ο Κύπριος κόουτς, γνωρίζει καλά πόσο δυνατή ομάδα είναι η ΑΕΛ, και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ενώ έχει καταστρώσει τα πλάνα του.

Ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού, θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Στο κλείσιμο μιας ακόμη ιστορικής χρονιάς, που κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα και πήραν την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, οι γαλαζοκίτρινοι, δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE