Έξαλλος ο Άθως Αντωνιάδης: «Τόσο ηλίθιοι...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Άθως Αντωνιάδης: «Τόσο ηλίθιοι...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης με τους ταραξίες που έκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν από λίγες μέρες στην πλατεία Εξαρχιών.

Με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει πως: «Τόσο ηλίθιοι που το πιστεύουν πραγματικά ότι είναι «ενάντια στο σύστημα», «κόντρα στο κατεστημένο» , «μάγκες» επειδή καίνε Χριστουγεννιάτικα δέντρα, γράφουν με μπογιά σε τοίχους και καίνε βιτρίνες μαγαζιών.

Α ναί, κάνουν και «επανάσταση» πιστεύουν. Τόσο ηλίθιοι.Και όμως υπάρχουν» .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE