Περιμένει… στραβοπάτημα Απόλλωνα και μετά για την ΑΠΟΔΡΑΣΗ από το Τσίρειο – Πιθανή ενδεκάδα

Περιμένει… στραβοπάτημα Απόλλωνα και μετά για την ΑΠΟΔΡΑΣΗ από το Τσίρειο – Πιθανή ενδεκάδα

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΛ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο ΑΠΟΕΛ έχοντας πιο μπροστά του αυτή την ώρα στον βαθμολογικό πίνακα τον Απόλλωνα, ευελπιστεί ότι οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στο παιχνίδι που έχουν να δώσουν η ώρα 17:00 εκτός έδρας με την Πάφο FC θα έχουν βαθμολογικές απώλειες, ούτως ώστε μετά οι πρωταθλητές με νίκη επί της ΑΕΛ να βρεθούν αυτή στην 3η θέση.  Ο ΑΠΟΕΛ έχει 21 βαθμούς στην 4η θέση, ενώ ο Απόλλωνας είναι στην 3η με 23 βαθμούς, με την ΑΕΛ στην 5η με 19.

Όπως και να ΄χει, ο ΑΠΟΕΛ έχοντας και τα τρία παιχνίδια στο… χέρι, πάει στη Λεμεσό με στόχο να κερδίσει, ν’ αλλάξει για τα καλά η ψυχολογία και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, για να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση προς τα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Χάνι, Σάβιτς, Μπέζιακ και Μιχαΐλοβιτς έμειναν εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Με βάση αυτές τις απουσίες πιθανό σχήμα για τον Λούκα Χ¨ Λούκα είναι Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Βούρος, Σιέλης, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ, Τάμαρι, Γιάκολις, Πάβλοβιτς

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.