Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο με την συμμετοχή των ΟΥΚ στη Λεμεσό

Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο με την συμμετοχή των ΟΥΚ στη Λεμεσό

Για τους Μικρούς Ήρωες που δίνουν τη δική τους μάχη στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και την ενίσχυση των οικογενειών τους κολύμπησαν για μια ακόμη χρονιά ο τέως δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλά  και η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών. 

Η συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

"Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο!" όπως είναι το σύνθημα.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος κολύμπησε με τον γιο του Πολύκαρπο, ο πρεσβευτής φιλανθρωπίας του ιδρύματος Ελπίδα Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και πολλοί άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι.

Το σήμα για έναρξη της εκδήλωσης έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, καθώς και φέτος, όπως κάθε χρόνο η Αστυνομία στηρίζει την εκδήλωση.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί από την παραλία Ακτή Ολυμπίων, μπροστά από «Το Θαλασσάκι» και ο τερματισμός έγινε στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση, περπατώντας κατά μήκος της διαδρομής, στηρίζοντας έτσι τα παιδιά, τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE