Η ΣΠΑΛ πήρε ανάσα!

Η ΣΠΑΛ πήρε ανάσα!

 

Πολύ καλύτερες γιορτές απ’ ότι είχαν φανταστεί θα κάνουν στην ομάδα από την Φεράρα καθώς ο Αγιος Βασίλης τους έφερε ένα τρομερό διπλό στο Τορίνο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με το σουτ του Τόμας Ρινκόν μέσα από την περιοχή, όμως στο 42’ ο Στρεφέτσα βρήκε τη γωνία με δυνατό δεξί για το 1-1. Στο 56’ ο Μπρέμερ έριξε τον Πετάνια και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ιταλός φορ της SPAL πέτυχε στο 81’ το νικητήριο γκολ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από δεξιά (1-2).

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι ξεπέρασε την Τζένοα και είναι στο -3 από τις ομάδες που σώζονται, ενώ η Τορίνο είναι 9η αλλά πλέον χάνει την επαφή με την Ευρώπη.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.