ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Τμ. Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια πλάι στο τζάκι – Η Πρόγνωση του καιρού μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, από νωρίς το βράδυ της ∆ευτέρας (23/12).

Την Κυριακή (22/12), µετά την διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ της Κυριακής (22/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (23/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τρίτη (24/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (25/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, την Τρίτη (23-24/12), αναµένεται πτώση και την Τετάρτη (25/.12), µη αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top