Έγκριση 1,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Νοέμβριο, για επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα στην Κίνα

Έγκριση 1,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Νοέμβριο, για επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα στην Κίνα

Το Πεκίνο ενέκρινε την χρηματοδότηση οκτώ αναπτυξιακών έργων συνολικού οικονομικού ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 1,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων) το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τα επενδυτικά προγράμματα αναφέρονται στην ενεργειακή βιομηχανία σύμφωνα με τον Μενγκ Γουέι, εκπρόσωπο της Εθνικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE