Έντονος ο προβληματισμός – Το σκηνικό με Πετρίδη-Τέτι μετά την ΑΕΛ που λέει πολλά

Έντονος ο προβληματισμός – Το σκηνικό με Πετρίδη-Τέτι μετά την ΑΕΛ που λέει πολλά

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο, με τις δηλώσεις παικτών, εκπροσώπων τύπου, προπονητών, είχε τελειώσει, όπως και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φεύγουν σιγά – σιγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ΚΙΝΗΣΕΙΣ των παραγόντων ΑΠΟΕΛ προς αυτών της ΑΕΛ και το ΤΕΤ Α ΤΕΤ Πετρίδη – Κέρκεζ στα αποδυτήρια

Ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, κατευθυνόμενος προς την πόρτα της καταπακτής για να πάει προς την έξοδο από το Τσίρειο Στάδιο απο τη δυτική κερκιδα, είχε ένα πηγαδάκι μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, που κράτησε για αρκετά λεπτά.

Ο προβληματισμός από την ήττα από την ΑΕΛ ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων στον ΑΠΟΕΛ, πόσο δε στους δύο αξιωματούχους της ομάδας.

Τα είπαν, φυσικά, και για το πως εμφανίστηκε η ομάδα, αλλά σίγουρα θα είχε… περιεχόμενο η κουβέντα τους και το που βρίσκεται το κεφάλαιο εξεύρεσης νέου προπονητή και πως θα πρέπει το συντομότερο να κλείσει αυτό το ζήτημα.

Σ.Ν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE