ΠΑΦΟΣ: 54χρονος τουρίστας πήγε για εξερεύνηση στο φαράγγι του Άβακα και τραυματίστηκε

ΠΑΦΟΣ: 54χρονος τουρίστας πήγε για εξερεύνηση στο φαράγγι του Άβακα και τραυματίστηκε

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών διακομίσθηκε 54χρονος από την Λιθουανία μετά από τραυματισμό του κατά την περιδιάβαση του στο φαράγγι του Άβακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος εξερευνούσε το φαράγγι την Κυριακή 22/12 το απόγευμα, όταν σε κάποια  στιγμή γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης.

Για την μεταφορά του στήθηκε επιχείρηση από πυροσβέστες και αστυνομικούς οι οποίοι βοήθησαν στην παραλαβή του 54χρονου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και της μη πρόσβασης για οχήματα ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε μεγάλη απόσταση από τους διασώστες στο φορείο.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 54χρονος  υπέστη κάταγμα κνήμης, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE