Δήλωση Άθου Αντωνιάδη για κάρτα φιλάθλου – Τα «μασκαραλίκια» και η νίκη της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δήλωση Άθου Αντωνιάδη για κάρτα φιλάθλου – Τα «μασκαραλίκια» και η νίκη της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης ο οποίος βρέθηκε στον αγώνα της Κυριακής 23/12 μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε την δήλωση του κ. Αντωνιάδη: 

'Κάρτα φιλάθλου.

Βρέθηκα σήμερα στο ΓΣΠ, καλεσμένος ενός καλού φίλου (ως φίλαθλος όχι οπαδός κάποιας από τις 2 ομάδες)

*Πρός οπαδούς των ομάδων: Όποιος αγαπά πραγματικά την ομάδα του αφήνει τα μασκαραλίκια και πάει στο γήπεδο. Την μισή νίκη σήμερα την κέρδισε ο κόσμος στην κερκίδα'.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.