Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/12), στη θάλασσα, 34 ναυτικά μίλια, από την περιοχή του Ακάμα.
Προσεγγίστηκαν στη συνέχεια από σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, τα οποία το συνόδευσαν, με ασφάλεια, στο λιμανάκι του Λατσιού.
Όπως διαπιστώθηκε, στο σκάφος επέβαιναν 34 μετανάστες συριακής καταγωγής, μεταξύ και ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών.
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις