ΠΟΑΠ : Ολοκληρώθηκε η δράση στα πρωταθλήματα Φούρνοι Ζορπάς 2019

ΠΟΑΠ : Ολοκληρώθηκε η δράση στα πρωταθλήματα Φούρνοι Ζορπάς 2019

Έπεσε η αυλαία το περασμένο Σάββατο των πρωταθλημάτων ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ που διοργανώνει η ΠΟΑΠ για την ημερολογιακή χρονιά 2019.

Ακολουθεί η διακοπή κ πλέον τα παιδιά θα ξεκουραστούν θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες κ θα επιστρέψουν στην δράση στις 11 Ιανουαρίου.Τοτε είναι προγραμματισμένη η 9η αγωνιστική.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΠ επ’ευκαιρία των γιορτών εύχεται σ’ολο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το 2020. Πάνω απ’όλα υγεία.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της Ομοσπονδιας που την στηρίζουν.

ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΑΡΓΑ, ΚΑΘ’ΟΔΟΝ, Η ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, G.P FIRESAFETY, PRIMA HOUSE,

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE