ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη προς τους πολίτες

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη προς τους πολίτες

Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής της γέννησης του Θεανθρώπου και τον ερχομό του νέου έτους, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά.

Με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει την πολυπόθητη ελευθερία στο νησί μας. 

Η Αστυνομία Κύπρου υποδέχεται τον ερχομό του νέου έτους με αισιοδοξία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κοινωνία και οι πολίτες, προσβλέπουν σε μας στα καθημερινά προβλήματά τους. Θέλουν να αισθάνονται ότι είμαστε παρόντες, δίπλα τους, εκεί και όπου χρειαστεί.  

Πρώτιστη έγνοια μας, είναι η δική σας ασφάλεια και προστασία· η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην κοινωνία, ούτως ώστε να επικρατούν συνθήκες τάξης, ασφάλειας και γαλήνης. 

Ιδιαίτερα αυτές τις άγιες ημέρες, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη για την προσοχή και την φροντίδα μας γιατί συναντούν δυσκολίες και προβλήματα. Ανάμεσα μας υπάρχουν παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι, που για διάφορους λόγους είναι πιο ευάλωτοι, πιο εκτεθειμένοι σε απειλές και κινδύνους.

Η Αστυνομία είναι παρούσα. Τα μέλη μας συμβάλλουν για να γίνουμε ξανά μια κοινωνία πιο συλλογική, που ο ένας να νοιάζεται για τον άλλο. Κανείς να μην αισθάνεται μόνος, στον φόβο, στην απειλή και στην εκμετάλλευση.

Η Αστυνομία βρίσκεται δίπλα στον κάθε ένα από εσάς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Σας καλώ λοιπόν να πορευθούμε μαζί με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Για μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη. 
Χρόνια Πολλά
Κύπρος Μιχαηλίδης
Αρχηγός Αστυνομίας  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top