Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, πριν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας. Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, ο 26χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου που οδηγούσε με ανατολική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε κιγκλιδώματα.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση, ο 26χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμού του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 26χρόνος στο νοσοκομείο - Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στα κιγκλιδώματα - Γλίτωσε τα χειρότερα
Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και θλάση πνευμόνων και σπλήνας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους γιατρούς σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ