Μαύρα Χριστούγεννα για ακόμα μια οικογένεια - Πάλεψε 1χρόνο μα δεν τα κατάφερε ο 23χρόνος μετά απο τροχαίο

Μαύρα Χριστούγεννα για ακόμα μια οικογένεια - Πάλεψε 1χρόνο μα δεν τα κατάφερε ο 23χρόνος μετά απο τροχαίο

Αλλη μια οικογένεια παραμονή Χριστουγέννων δεν θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα. Αλλή μια τραγωδία, απο θύμα της ασφάλτου.

 

Νέα παιδιά, χάνουν την ζωή τους άδικα. Οπως και ο 23χρόνος Μιχάλης Νικολάου, ο οποίος ένα χρόνο μετά το τροχαίο που είχε στις 18 Δεκεμβρίου 2018 στην περιοχή της Παλλουριώτισσας στη Λευκωσίας, δεν άντεξε και υπέκυψε την Δευτέρα (23/12).

Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του, μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα ο αδερφός του.

Ο 23χρόνος πάλευε απο τις 18 Δεκεμβρίου 2018, όταν λίγο μετά τη 13:30 επί της οδού Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, οδηγός οχήματος συγκρούστηκε με τον 23χρονο, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Η συγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή. Κλήθηκε άμεσα Αστυνομία στη σκηνή καθώς και ασθενοφόρο για τη διακομιδή του 23χρόνου, στο Γενικό Νοσοκομέιο Λευκωσίας.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του και γέμισαν το facebook του με μηνύματα

Η Κύπρος θρηνεί τα παιδιά που χάνει κάθε χρόνο σε τροχαία. Ας είμαστε πιο προσεχτικοί ο καθένας για τον εαυτό του αλλά και για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.