Χιλιάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στις Φιλιππίνες εξαιτίας τυφώνα

Χιλιάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στις Φιλιππίνες εξαιτίας τυφώνα

Ο τυφώνας Phanfone απειλεί τις κεντρικές Φιλιππίνες και χιλιάδες έχουν λάβει οδηγίες από τις αρχές να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Διακόπηκαν και οι υπηρεσίες ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω της βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων.

Ο τυφώνας αναμένεται να πλήξει πρώτα το νησί Σαμάρ με ανέμους ταχύτητας 120 χιλιομέτρων από το απόγευμα και πιο αδύναμος αναμένεται να προσεγγίσει άλλες περιοχές.

Πολλές οικογένειες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω των εορτών αλλά οι αρχές προειδοποιούν ότι οι κατολισθήσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Περισσότερες από 20,000 επιβάτες, που σκόπευαν να ταξιδέψουν στα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα,  παραμένουν εγκλωβισμένοι στα λιμάνια.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE