ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Ζιντάν είπε ΨΕΜΑΤΑ για τον Κριστιάνο!

O Ζιντάν είπε ΨΕΜΑΤΑ για τον Κριστιάνο!

O Ζινεντίν Ζιντάν είπε πως δεν λείπει ο Κριστιάνο από την Ρεάλ όμως οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και κοστίζουν στην «Βασίλισσα».

H αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό. «Οχι δεν μας λείπει ο Κριστιάνο. Απλά δεν πετύχαμε γκολ για δύο παιχνίδια», είπε μεταξύ άλλων ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν (ξανά) ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο. Οτιδήποτε άλλο έλεγε θα ήταν σα να «κρέμαγε» τους παίκτες του. Θα έδειχνε έλλειψη εμπιστοσύνης.

Η ψυχούλα του το ξέρει όμως αν του λείπει ο Κριστιάνο. Οι αριθμοί της Ρεάλ Μαδρίτης στο σκοράρισμα με αυτόν και χωρίς αυτόν έχουν χαώδη διαφορά. Και έκαναν την εμφάνισή τους μετά από δύο συνεχόμενα 0-0 στα οποία η «Βασίλισσα» ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε πάρει 6 βαθμούς, τελικά πήρε μόνο 2 και κλείνει το 2019 στο -2 από την Μπαρτσελόνα αντί να είναι στο +4 από αυτήν.

Hμερολογιακά αυτή ήταν με διαφορά η χειρότερη χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία δεκαετία. Και είναι η πρώτη χρονιά που συμπληρώνει χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Η Ρεάλ είχε

  • Το 2010: 130 γκολ
  • Το 2011: 167 γκολ
  • Το 2012: 156 γκολ
  • Το 2013: 156 γκολ
  • Το 2014: 178 γκολ (τα περισσότερα σε αυτήν την δεκαετία)
  • Το 2015: 140 γκολ
  • Το 2016: 152 γκολ
  • Το 2017: 156 γκολ
  • Το 2018: 142 γκολ
  • Το 2019: 100 γκολ

Η διαφορά δεν είναι απλά μεγάλη. Είναι τεράστια. Στην πρώτη χρονιά που συνολικά δεν είχε τον Κριστιάνο η Ρεάλ έχει 30 γκολ λιγότερα από την χειρότερη επίδοσή της στην δεκαετία η οποία ήταν το 2010! Και λέμε για χρονιά γιατί το 2018 στο πρώτο μισό του έτους ήταν ακόμα στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο πριν φτιάξει βαλίτσες για Τορίνο.

Στην La Liga δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης πίσω από τον Μπενζεμά που έχει 12 είναι ο Σέρχιο Ράμος με 3 επειδή είναι ο εκτελεστής των πέναλτι! Από τα εξτρέμ ο Ζιντάν έχει πάρει μόνο δύο γκολ από τον Μπέιλ κι άλλα δύο από τον Ροντρίγκο! Ο Αζάρ των 100 εκατομμυρίων στη La Liga έχει 1. Ο Γιόβιτς των 60 εκατομμυρίων έχει 1. Ο Βινίσιους 1. Ο Λούκας Βάσκες πρόλαβε να σκοράρει κι αυτός ένα γκολ πριν τραυματιστεί. Ο Ασένσιο εκτός με χιαστό από το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ματώνει» για να σκοράρει και ναι αυτό οφείλεται και στον Κριστιάνο Ρονάλντο….

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top