Τo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε στην Ινδία

Τo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε στην Ινδία

Τo παγκόσμιo ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερης διάρκειας μαραθώνιο καραόκε καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ινδία.


Το νέο ρεκόρ καταγράφηκε στο εμπορικό κέντρο Little World Mall στο Κάργκαρ, στο Νάβι Μουμπάι, όταν 800 τραγουδιστές απ όλη τη χώρα συμπλήρωσαν 1.000 ώρες καραόκε.

Το πρώην ρεκόρ των 792 ωρών καραόκε είχε καταγραφεί στην Κίνα. Στον μαραθώνιο καραόκε στην Ινδία ερμηνεύτηκαν περισσότερα από 9.000 τραγούδια.

Η εκδήλωση καταγράφηκε σε βίντεο και οι παρατηρητές επιτηρούσαν συνεχώς για να εξασφαλίσουν ότι ο μαραθώνιος τραγουδιού διεξαγόταν σύμφωνα με τους κανόνες της Guiness World Records Ltd., για την εγγραφή στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.