ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρή 41χρονη γυναίκα μετά από φοβερό δυστύχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρή 41χρονη γυναίκα μετά από φοβερό δυστύχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Τρίτης 24/12 γυναίκα στα κατεχόμενα μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ήταν γύρω στις 07:45 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Αμμοχώστου, όταν ο 59χρονος Hüseyin Yusuf Erçika έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποία επέβαινε η ατυχη 41χρονη.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η άτυχη Esra Korcan να «σβήσει» στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Πρόκειται όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα, για ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο δρόμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.