Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν… (ΑΠΟΕΛ)

Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν… (ΑΠΟΕΛ)

Είναι τρελό αυτό που ζουν στον ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα.

Από την μια η πρόκριση στους «32» του ΑΠΟΕΛ και από τηνμ άλλη η αποχώρηση Ντολ, το ψάξιμο για νέο κόουτς και παράλληλα οι κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ούτε ο Πρόδρομος Πετρίδης αλλά ούτε και οι ΑΠΟΕΛίστες θέλουν να σκέφτονται πως θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση.

Πρώτα να βρεθεί ο κατάλληλος για τον πάγκο της ομάδας και με την νέα χρονιά ευελπιστούν πως θα επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα αποτελέσματα που θέλουν και έχουν συνηθίσει.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE