ΠΑΦΟΣ: Χριστούγεννα στο κελί για δύο νεαρούς- Εγκλημάτισαν και θα το πληρώσουν

ΠΑΦΟΣ: Χριστούγεννα στο κελί για δύο νεαρούς- Εγκλημάτισαν και θα το πληρώσουν

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε την παραμονή Χριστουγέννων η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπή.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 37χρονο, ότι νωρίτερα άγνωστοι έσπασαν με πέτρα το γυαλί της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, από το αυτοκίνητο κλάπηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 25χρονο και 22χρονο, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα τσαντάκι και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE