Τα «είπαν» τηλεφωνικώς σήμερα Αναστασιάδης - Τσίπρας- Στην Αθήνα στις 17 Απριλίου ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Τα «είπαν» τηλεφωνικώς σήμερα Αναστασιάδης - Τσίπρας- Στην Αθήνα στις 17 Απριλίου ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, οι δύο ηγέτες «συνομίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις».

Γνωστοποιείται επίσης, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επισκεφθεί την Αθήνα την Παρασκευή του Πάσχα, 17 Απριλίου, προκειμένου να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα, για τις συνομιλίες που θα έχει εν τω μεταξύ με τoν ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έστεν Μπαρθ Άιντα.

Στην σχετική, άτυπη ενημέρωση που έλαβαν οι δημοσιογράφοι, δεν αναφέρεται εάν συζητήθηκε μεταξύ τους και το προκύψαν σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο θέμα της δυσαρέσκειας της Αθήνας για την δήλωση, όπως μεταδόθηκε, του Προέδρου Αναστασιάδη ότι έχουν γίνει ασκήσεις επί χάρτου από την κυπριακή Κυβέρνηση σε περίπτωση που υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη – το γνωστό ως Grexit.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κύπρο, Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δηλώσει πάντως ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE