«Έβρεξε» γκολ στη Γερμανία

«Έβρεξε» γκολ στη Γερμανία

Τα πολλά γκολ ήταν για άλλη μια αγωνιστική το κύριο χαρακτηριστικό στους περισσότερους αγώνες της Μπουντεσλίγκα.

Η δεύτερη στη βαθμολογία Βόλφσμπουργκ επικράτησε με άνεση και σκορ 3-1 της ουραγού Στουτγάρδης, ενώ η Λεβερκούζεν συνέτριψε με 4-0 του Αμβούργου. Τεσσάρα έριξε και η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας της Χόφενχαϊμ αφού επικράτησε με 4-1, ενώ στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και Αννόβερο. Με 11-0 κέρδισε η Φράιμπουργκ την Κολωνία, ενώ στον μοναδικό αγώνα που δεν σημειώθηκε γκολ, Βέρντερ και Μάινζ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Αμβούργο 4-0

Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 3-1

Χόφενχαϊμ-Γκλάντμπαχ 1-4

Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς 0-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ανόβερο 2-2

Φράιμπουργκ-Κολωνία 1-0 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE