Βλέπει πιο ψηλά η Σεβίλλη

Βλέπει πιο ψηλά η Σεβίλλη

Επαφή με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας κράτησε η Σεβίλλη που επιβλήθηκε της Μπιλμπάο με 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Μόλις στο 3’ η ομάδα της Ανδαλουσίας άνοιξε το σκορ με τέρμα του Βιντάλ για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα από τον Μπακά στο 21’.

Σεβίλλη: Ρίκο, Κόκε Καρίθο, Τρεμουλίνας, Κριτσόβιακ, Παρέχα, Βιδάλ, Μπανέγα, Ιμπόρα (81' Ναβάρο), Μπάκα (66' Γκαμεϊρό), Βιτόλο (75' Σουάρεθ)

Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτ, Ετσεΐτα, Ντε Μάκρος, Μπενιάτ, Σαν Χοσέ, Μουνιαΐν (43' Ιραόλα), Ρίκο (77' Ουνάι Λόπεθ), Αντούριθ (61' Ουίλιαμς), Αντούριθ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE