Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Φαχρετίν Αλτούν: Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από Τουρκία

Η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Φαχρετίν Αλτούν αναφέρει ότι “η κυβέρνηση της Λιβύης ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν ασφαλώς θα τιμήσουμε τη συμφωνία μας. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως για την προστασία των αμοιβαίων συμφερόντων μας και την εγκαθίδρυση σταθερότητας στην Μεσόγειο”, αναφέρει ο Φαχρετίν Αλτούν. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE