Στην κορυφή η Λιόν

Στην κορυφή η Λιόν

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Λιόν μετά τη νίκη με 3-1 στη Γκινγκάμπ εκτός έδρας.

Ο Φεκίρ στο 27’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Λακαζέτ στο 39’ να κάνει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι.

Στο 61’ ο Νζιέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσουν απλά οι γηπεδούχοι στο 80’ με γκολ του Μπεβέ. 

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Σανκό, Κερμπράτ, Σορμπόν, Λεβέγκ, Ματίς, Σανκαρέ (71’ Ντιαλό), Πιέντ, Ζιρές (46΄ Γιάκομπσεν), Μπεβέ, Μαντάν (63’ Γιαταμπαρέ).

Λιόν: Λόπες, Μπεντιμό, Ουμτιτί, Ρόουζ, Νταμπό, Τολίσο, Μαλμπράνκ, Φερί, Φεκίρ (87’ Γκεζάλ), Λακαζέτ (82’ Γιαταρά), Νζιέ (66’ Μπενζιά).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.