Μόσχα και Άγκυρα κατέγραψαν εκατέρωθεν 38 και 25 παραβιάσεις εκεχειρίας στη Συρία κατά το τελευταίο 24ωρο

Μόσχα και Άγκυρα κατέγραψαν εκατέρωθεν 38 και 25 παραβιάσεις εκεχειρίας στη Συρία κατά το τελευταίο 24ωρο

Η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας - Τουρκίας για την επιτήρηση της εκεχειρίας στην Συρία κατάγραψε 38 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά ανέφερε 25 παραβιάσεις, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.


"Η ρωσική πλευρά στην επιτροπή Ρωσίας - Τουρκίας για την καταγραφή ζητημάτων που σχετίζονται με την κατάπαυση του πυρός, ανέφερε 38 περιπτώσεις πυροβολισμών στις επαρχίες: Χαλέπι (11), Λατάκια (10), Ιντλίμπ (9), Χάμα (8). Η τουρκική πλευρά ανέφερε 25 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας: Ιντλίμπ (19), Λατάκια (3), Χάμα (2), Χαλέπι (1)", σύμφωνα με την ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.