Καταραμένη φτώχεια: Σε σουίτα 25.000 ευρώ τη βραδιά οι διακοπές του Ρονάλντο με την Τζορτζίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Καταραμένη φτώχεια: Σε σουίτα 25.000 ευρώ τη βραδιά οι διακοπές του Ρονάλντο με την Τζορτζίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Να μην της λείψει τίποτα! Σε δωμάτιο 400 τ.μ και μάλιστα… υπερπολυτελές περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων του το ζεύγος Ρονάλντο-Ροντρίγκεζ με τα παιδιά τους.

Που αλλού; Στο Ντουμπάι…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τα Αραβικά Εμιράτα για να αποφορτιστεί από τον δύσκολο χειμώνα και να πάρει δύναμης ενόψει της ακόμη πιο «γεμάτης» συνέχειας της σεζόν με την Γιουβέντους.

Μαζί του, η σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, με την οποία επέλεξαν το πλέον ιδανικό… κατάλυμα για να περάσουν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Στο υψηλότερο κτήριο του κόσμου λοιπόν, το Burj Khalifa, ο Πορτογάλος σταρ νοίκιασε μια σουίτα έκτασης 400 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι υπερπολυτελής, είναι σχεδιασμένη από τον Giorgio Armani και κοστίζει περί τις 25.000 ευρώ την βραδιά!

Εντάξει, ο Κριστιάνο κερδίζει περίπου 41.000 ευρώ την ημέρα μόνο από το συμβόλαιο του στην Γιουβέντους, οπότε δεν πρέπει να είναι σπουδαίο το ποσό για τον ίδιο.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι στην ίδια σουίτα είχε μείνει παλαιότερα και με την Ιρίνα Σάικ ο πρωταθλητής Ιταλίας, κάτι που πάντως δεν φάνηκε να «χαλάει» την Τζορτζίνα, η οποία κοινοποίησε ευτυχισμένη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με λεζάντα: «Έλα να κοιμηθείς μαζί μου. Δεν θα κάνουμε εμείς έρωτα, αυτός θα κάνει εμάς».

Δείτε την φωτογραφία, καθώς και το κτήριο που έμεινε ο Ρονάλντο με την Τζορτζίνα και τα παιδιά τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ven a dormir conmigo: no haremos el amor, él nos hará. ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE