Ο Έλληνας χαφ που έπαιξε σε Ανόρθωση και άλλες τρεις Κυπριακές ομάδες και πάει Σιγκαπούρη

Ο Έλληνας χαφ που έπαιξε σε Ανόρθωση και άλλες τρεις Κυπριακές ομάδες και πάει Σιγκαπούρη

Τον Ιούλιο ο Παναγιώτης Λινάρδος υπέγραψε στην Παναχαϊκή, αλλά έξι μήνες μετά έλυσε το συμβόλαιό του. Όχι γιατί η ομάδα ή ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαν, αλλά διότι ο 28χρονος μέσος δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σιγκαπούρης την οποία έκανε αποδεκτή.

Ο 28χρονος χαφ συμφώνησε με την Geylang International, ομάδα που τερμάτισε στην 5η θέση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Ο ποδοσφαιριστής με κατατγωγή από το Μεσολόγγι θα «πετάξει» για τη Σιγκαπούρη στις 4 Ιανουαρίου και προορίζεται να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας.

Η σκέψη που υπάρχει είναι να παίξει στην Geylang International και έπειτα από ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο να μεταπηδήσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως αυτά της Μαλαισίας, της Ινδονησίας, της Κορέας ή της Αυστραλίας. Φέτος ο Λινάρδος έκανε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τις δέκα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στην Ελλάδα έχει παίξει ακόμα σε Παναιγιάλειο, Βέροια, Λαμία και Κέρκυρα, ενώ στην Κύπρο πέρασε από ΑΕΖ Ζακακίου, Ανόρθωση, Αναγέννηση Δερύνειας και Ομόνοια Αρραδίπου.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE