Αναπνέει… κυπριακό αέρα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Αναπνέει… κυπριακό αέρα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Έφθασε στην Κύπρο σήμερα (28/12) το απόγευμα (λίγο πριν τις 17:00) ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Ο Νορβηγός τεχνικός αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι των «γαλαζοκιτρίνων», για να τον μεταφέρουν στη Λευκωσία, εκεί όπου θα ζει και θα εργάζεται το επόμενο διάστημα που θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών.

Αύριο Κυριακή (29/12), η διοίκηση θα τον παρουσιάσει στους παίκτες στον «Αρχάγγελο», πριν από την έναρξη της προπόνησης, ενώ τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστεί και επίσημα στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.