Αναπνέει… κυπριακό αέρα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Αναπνέει… κυπριακό αέρα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Έφθασε στην Κύπρο σήμερα (28/12) το απόγευμα (λίγο πριν τις 17:00) ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Ο Νορβηγός τεχνικός αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι των «γαλαζοκιτρίνων», για να τον μεταφέρουν στη Λευκωσία, εκεί όπου θα ζει και θα εργάζεται το επόμενο διάστημα που θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών.

Αύριο Κυριακή (29/12), η διοίκηση θα τον παρουσιάσει στους παίκτες στον «Αρχάγγελο», πριν από την έναρξη της προπόνησης, ενώ τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστεί και επίσημα στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Η έγκριση του ψηφίσματος για τη λύση δύο κρατών από τη «βουλή» έχει ενισχύσει την πολιτική τους ατζέντα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία (στα κατεχόμενα) είναι υπέρ αυτής της λύσης δύο κρατών.