Συσσώρευση και ροή νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά

Συσσώρευση και ροή νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά

Συσσώρευση και ροή νερού παρατηρείται σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο, λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου. Λόγω της βροχής, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων είναι περιορισμένη.

 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

 

Στα ορεινά, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Επισημαίνεται ωστόσο ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.