Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας μετά τα δυο τροχαία

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία μετά το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου.

 

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή Κακορατζιάς, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά λόγω δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE