Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ντε Μπρούινε για τη Σίτι!

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ντε Μπρούινε για τη Σίτι!

Το ματς

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την κατοχή από την αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να σπάσει την πολύ καλή άμυνα της Σέφιλντ. Μάλ

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να κάνουν τελική στο τέρμα οι δύο ομάδες.

Μάλιστα στο 29ο λεπτό του αγώνα η Σέφιλντ άνοιξε το σκορ με τον Μούσε, με τον διαιτητή να το ακυρώνει, μετά από χρήση του VAR ως οφσάιντ.

Μόλις 10 λεπτά αργότερα, η Σέφιλντ σπατάλησε νέα ευκαιρία, και πάλι με τον Μούσε, με το σουτ του από το ύψος του πέναλτι.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σίτι στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για μία άκρως σημαντική νίκη. Το γκολ πέτυχε στο 53ο λεπτό ο Σέρχιο Αγκουέρο με πανέμορφο τελείωμα.

Στο 65 εξετάστηκε μια περίπτωση για χέρι μέσα στην περιοχή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

Τελικά το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντε Μπρούινε, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE