ΠΑΦΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Εντοπίστηκε 21χρονος τραυματισμένος – Υπό κράτηση δεύτερος 21χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Εντοπίστηκε 21χρονος τραυματισμένος – Υπό κράτηση δεύτερος 21χρονος

Υπόθεση τραυματισμού 21χρονου με μαχαίρι, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, η οποία προχώρησε την Κυριακή 29/12, στη σύλληψη δεύτερου 21χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.50μ.μ. την Κυριακή 29/12, λήφθηκε πληροφορία, ότι σε δρόμο της Πάφου, εντοπίστηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, ένας 21χρονος. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακή πληγή στην κοιλιακή χώρα και θλαστικό τραύμα, στο δεξί χέρι. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 21χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.       

Από ΚΥΠΕ

          

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE