Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ η «ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ» Κονναφή…

Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ η «ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ» Κονναφή…

Ο Πέτρος Κονναφής συμμετέχει στον προγραμματισμό του Απόλλωνα τον Γενάρη, υπό την ιδιότητα του ως ατζέντης ποδοσφαιριστών. 

Απο ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης, μάθαμε ότι ο «PK 99» είναι ο άνθρωπος που μίλησε με τον Άγγελο Χαριστέα (τεχνικός διευθυντής στους κίτρινους είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004) αρχικά για τον Τόνσο κι ακολούθως για τον Ντιγκινί.

Οι συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη αποκαλούν «τεχνικό διευθυντή» τον Κονναφή στα ρεπορτάζ τους, αλλά ίσως να μην πληροφορήθηκαν, ότι παραιτήθηκε πριν δυο μήνες.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, σε μας δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η «επανεμφάνιση» του PK.

Νομίζουμε ότι για όσο διάστημα ο Νίκος Κίρζης, θα ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας των κυανολεύκων, ο πρώην διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να «κάνει δουλειές» με την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνηγά κι ΑΛΛΟΝ παίχτη από Ελλάδα ο Κονναφής

Η ουσία ποια είναι; Άμα φέρνει καλούς παίχτες, δεν θα του πει κανείς… «μαύρα είν’ τα μάτια σου» του Κονναφή.

Αν όμως, «δικοί» του παίχτες, αποδειχθούν «παλτά» μες στο γήπεδο, να’ ναι έτοιμος να τ’ ακούει (πάλι) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.