Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ η «ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ» Κονναφή…

Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ η «ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ» Κονναφή…

Ο Πέτρος Κονναφής συμμετέχει στον προγραμματισμό του Απόλλωνα τον Γενάρη, υπό την ιδιότητα του ως ατζέντης ποδοσφαιριστών. 

Απο ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης, μάθαμε ότι ο «PK 99» είναι ο άνθρωπος που μίλησε με τον Άγγελο Χαριστέα (τεχνικός διευθυντής στους κίτρινους είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004) αρχικά για τον Τόνσο κι ακολούθως για τον Ντιγκινί.

Οι συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη αποκαλούν «τεχνικό διευθυντή» τον Κονναφή στα ρεπορτάζ τους, αλλά ίσως να μην πληροφορήθηκαν, ότι παραιτήθηκε πριν δυο μήνες.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, σε μας δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η «επανεμφάνιση» του PK.

Νομίζουμε ότι για όσο διάστημα ο Νίκος Κίρζης, θα ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας των κυανολεύκων, ο πρώην διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να «κάνει δουλειές» με την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνηγά κι ΑΛΛΟΝ παίχτη από Ελλάδα ο Κονναφής

Η ουσία ποια είναι; Άμα φέρνει καλούς παίχτες, δεν θα του πει κανείς… «μαύρα είν’ τα μάτια σου» του Κονναφή.

Αν όμως, «δικοί» του παίχτες, αποδειχθούν «παλτά» μες στο γήπεδο, να’ ναι έτοιμος να τ’ ακούει (πάλι) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο δεν είναι απλώς άλλη μια γιορτή. Είναι μια ημέρα γεμάτη πίστη, παράδοση και βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τη μορφή της Παναγίας. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί συρρέουν σε μοναστήρια και εκκλησίες αφιερωμένες στην Παναγία, για να προσκυνήσουν, να ευχαριστήσουν ή να ζητήσουν τη βοήθειά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE