ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - 19ΧΡΟΝΗ: ' Ένοχη πέραν πάσης αμφιβολίας', αποφάσισε το Δικαστήριο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - 19ΧΡΟΝΗ: ' Ένοχη πέραν πάσης αμφιβολίας', αποφάσισε το Δικαστήριο

Ενοχή πέραν πάσης αμφιβολίας έκρινε τη Δευτέρα (30/12) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου τη 19χρονη από την Βρετανία.

Η νεαρή κατηγορείτο για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης ύστερα από ψευδή καταγγελία της ότι βιάστηκε από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Η 19χρονη είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία στις 17 Ιουλίου για βιασμό της από τους Ισραηλινούς, με αποτέλεσμα επτά εξ αυτών να συλληφθούν.

Η συνήγορος υπεράσπισης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής και ο δικαστής όρισε την 7η Ιανουαρίου ως την ημερομηνία για την επιβολή ποινής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE