ΕΛΛΑΔΑ - Ακυβέρνητο ιστιοφόρο: Περισυνελέγησαν οι δύο επιβαίνοντες από ελικόπτερο και παραπλέον πλοίο

ΕΛΛΑΔΑ - Ακυβέρνητο ιστιοφόρο: Περισυνελέγησαν οι δύο επιβαίνοντες από ελικόπτερο και παραπλέον πλοίο

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Δευτέρας (30/12) επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων Ελλήνων επιβαινόντων ιστιοφόρου σκάφους, που παραμένει ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης και θραύσης ιστίων στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας του Αγ. Γεωργίου στον Σαρωνικό.

 

Δύο από τους επιβαίνοντες περισυνελέγησαν από παραπλέον πλοίο και ελικόπτερο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την περισυλλογή και των άλλων δύο.

Στο σημείο, όπου επικρατούν ισχυροί άνεμοι έντασης 8 με 9 μποφόρ βρίσκονται τρία παραπλέοντα πλοία, ενώ επιχειρεί και ελικόπτερο super puma.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE