Πυροβολισμοί σε λεωφορείο που μετέφερε ομάδα

Πυροβολισμοί σε λεωφορείο που μετέφερε ομάδα

Πυρά από αγνώστους δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσέ, το βράδυ του Σαββάτου έξω στην πόλη της Τραπεζούντας, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού που ήταν ο επικεφαλής της αποστολής και επέβαινε στο λεωφορείο, το όχημα δέχτηκε αρκετές ριπές και ενώ ταξίδευε στην εθνική οδό μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Ριζεσπόρ, την ομάδα της ομώνυμης πόλης στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο οδηγός του οχήματος αν και τραυματισμένος στο πρόσωπο κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Μαχμούτ Ουσλού.

Ο αρχηγός της αποστολής της τουρκικής ομάδας κατήγγειλε ότι οι δράστες της επίθεσης, ήθελαν να "ανατρέψουν το λεωφορείο και συνεπώς, να σκοτώσουν τους παίκτες". "Είναι απίστευτο", είπε ο Ουσλού μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, η οποία μετέδωσε εικόνες με το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, να είναι σχεδόν διάτρητο από σφαίρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσέ, κανένας ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE