Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου- Θα αποτεφρωθεί η σορός του

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου- Θα αποτεφρωθεί η σορός του

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε, στην Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας 30/12 η κηδεία του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.


Το «ύστατο χαίρε» στον Θάνο Μικρούτσικο απηύθυναν φίλοι και συνεργάτες, μουσικοί, πολιτικοί και πλήθος κόσμου, που από το πρωί έσπευσαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου ξεκίνησε με τη μουσική από το «Για τον φτωχό Βertolt Βrecht» και τον στίχο «εγώ ο Μπέρτολτ Μπρέχτ από τα μαύρα δάση».

Στην κηδεία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Yπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και ο τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης.

Στην κηδεία παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης, Χρίστο Χριστόφια.

Αύριο η σορός του Θάνου Μικρούτσικου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE