Αν είσαι προληπτικός και… ανυπόμονος, το λες και ΣΗΜΑΔΙ ΤΙΤΛΟΥ αυτό που συνέβη στο «Ηλίας Πούλλος»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αν είσαι προληπτικός και… ανυπόμονος, το λες και ΣΗΜΑΔΙ ΤΙΤΛΟΥ αυτό που συνέβη στο «Ηλίας Πούλλος»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μία πολύ ωραία εικόνα αντίκρισαν σήμερα (30/12) οι άνθρωποι της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος», αφού σχηματίστηκε ένα μαγευτικό ουράνιο τόξο, στο κατώφλι του 2020!

Έχοντας ως δεδομένο την εξαιρετική πορεία της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό το ουράνιο τόξο μπορεί να εκληφθεί ως σημάδι πως μία νέα εποχή αρχίζει/ανατέλλει στο «τριφύλλι» και ότι κάτι καινούριο, πολύ όμορφο και ελπιδοφόρο ξεκινά από φέτος!

Οι δε προληπτικοί και… ανυπόμονοι, μπορεί να το εκλάβουν και ως σημάδι… τίτλου, παρότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τα πάντα είναι ρευστά!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η επίσημη Ομόνοια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE