Τίμησε άλλη Κυπριακή ομάδα για την παραχώρηση του γηπέδου της πριν από 45 χρόνια!

Τίμησε άλλη Κυπριακή ομάδα για την παραχώρηση του γηπέδου της πριν από 45 χρόνια!

Ενημέρωση από την Ελπίδα Ξυλοφάγου:

«Η ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ.

Το 1975 ο Εθνικός Λατσιών παραχώρησε το γήπεδο του για έναν χρόνο περίπου στην ΕΛΠΙΔΑ, αφού το δικό μας (ΜΙΧΑΛΟΝΙΚΕΙΟ) μετατράπηκε σε χώρο που φιλοξενήθηκαν χιλιάδες πρόσφυγες οι οποίοι εκδιώχθηκαν το 1974 από τους Τούρκους.

45 χρόνια μετά, η ΕΛΠΙΔΑ Ξυλοφάγου τίμησε τον Εθνικό Λατσιών, κατά την διάρκεια εκδήλωσης των 60χρονων του σωματείου.

Στη φωτογραφία, το μέλος του ΔΣ του σωματείου μας, Γιώργος Παπακυριακού με τον πρόεδρο του Εθνικού Λατσιών, Κώστα Ττίκκο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE