Τρομοκρατία και εξοπλισμούς συζήτησαν τηλεφωνικώς Τραμπ-Πούτιν

Τρομοκρατία και εξοπλισμούς συζήτησαν τηλεφωνικώς Τραμπ-Πούτιν

ι Πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν, συζήτησαν τη συνεργασία των χωρών τους σε θέματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας αλλά και τον έλεγχο των εξοπλισμών, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Ο Ρώσος ηγέτης τηλεφώνησε στον Τραμπ για να τον ευχαριστήσει για «τις πληροφορίες που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι οποίες βοήθησαν να αποτραπεί μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία» κατά τη διάρκεια των εορτών, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Χόγκαν Γκίντλεϊ.

Την Κυριακή, η Ρωσία ανέφερε ότι απέτρεψε επιθέσεις που σχεδιάζονταν να γίνουν στην Αγία Πετρούπολη, χάρη σε μια πληροφορία που προήλθε από την Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE