Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Πογιατζή και ακόμη ένα μέλος του τεχνικού τιμ!

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Πογιατζή και ακόμη ένα μέλος του τεχνικού τιμ!

Ακόμα δύο ανακοινώσεις από το γραφείο Τύπου του Εθνικού Άχνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση για Γιώτη Εγκωμίτη

«Η Διοίκηση του Εθνικού Άχνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Χρήστο Πογιατζή.

Ο Χρήστος είναι ο Εθνικός.

Ο Εθνικός και η ιστορία του ανήκουν στον αρχηγό τους.

Στον ποδοσφαιριστή με την ανιδιοτελή αφοσίωση στην ομάδα, στο όνομα μπροστά στην φανέλα και όχι σε αυτό πίσω, όπως πάντα λέει.

Ποτέ δεν θα υπάρξει τέλος στην σχέση Εθνικού και Χρήστου. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο μάλλον καμία ομάδα δεν θα έχει την τύχη να έχει τον Πογιατζή της.

Σαν ομάδα μπορεί να μην περηφανευόμαστε για τη γεμάτη τροπαιοθήκη μας, αλλά έχουμε κάτι να περηφανευόμαστε, που καμία ομάδα δεν είχε την τιμή και την τύχη να έχει – τον Χρήστο Πογιατζή

Αρχηγέ εις το επανιδείν».

«Ο Εθνικός Άχνας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναγιώτη για την μέχρι τώρα μεταξύ μας συνεργασίας και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE