Ο Αντετοκούνμπο γύρισε ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ και… έπιασε τους «Ταύρους» από τα «κέρατα»! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντετοκούνμπο γύρισε ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ και… έπιασε τους «Ταύρους» από τα «κέρατα»! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε μετά τις δύο απουσίες του και οι Μπακς δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Μπουλς μέσα στο Σικάγο φτάνοντας στο 30-5 μετά το 123-102.

Ο «Greek Freak» γύρισε… αγριεμένος και το έδειξε με τα καρφώματα του, ενώ από την πρώτη περίοδο οι Μπακς είχαν διαφορά την οποία αύξησαν στην τρίτη περίοδο όταν και προηγήθηκαν με 18 πόντους.

Για το Σικάγο (13-21) ο Λαβίν είχε 19 πόντους, οι Μαρκάνεν και Ουάιτ από 18 πόντους.

Από το Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 23 πόντους (6/6β., 7/11διπ., 1/3τρ.), 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μίντλετον 25 πόντους, ο Μπλέντσο 15 πόντους ενώ αγωνίστηκε για δύο λεπτά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχοντας 0/1 τρίποντο.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-31, 52-55, 77-95, 102-123.

 Δείτε βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.