Ήρθε Κύπρο και έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

Ήρθε Κύπρο και έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

Ο κύβος ερρίφθη για τον νέο προπονητή του Εθνικού Άχνας!

Η διοίκηση Κίκη Φιλίππου ήρθε σε συμφωνία με τον 47χρονο (26/07/1972) Κροάτη τεχνικό, Dean Klafuric (Ντιν Κλάφουριτς), ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές,

Ο αντικαταστάτης του Γιώτη Εγκωμίτη θα πιάσει άμεσα δουλειά, για να προετοιμάσει και φυσικά να κοουτσάρει την ομάδα της Άχνας στο Κυριακάτικο (05/01, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με σκοπό φυσικά να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2017-2018, οδήγησε την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας στην κατάκτηση του νταμπλ ως υπηρεσιακός προπονητής!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE