Καπνός χωρίς… φωτιά για Νάτσο Κάσες

Καπνός χωρίς… φωτιά για Νάτσο Κάσες

Δεν φαίνεται τελικά πως υπάρχει θέμα για τον Νάτσο Κάσες της ΑΕΚ Λάρνακας στον Παναθηναϊκό, παρά τις φήμες για το αντίθετο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει ο Ζαχίντ μιας και αδυνατεί να πληρώσει ΑΠΟΕΛ και ο Ρόκα έχει αυτόν τον παίκτη ΕΤΟΙΜΟ από μεγάλη Κυπριακή ομάδα

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Νάτσο Κάσες που ανήκει στην ΑΕΚ Λάρνακας και μάλιστα πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο Κάσες αγωνίζεται στον άξονα ως δημιουργικός χαφ και τα σενάρια αυτά συνέδεσαν την περίπτωση του με εκείνη του Γκάις Ζαχίντ που έχει έρθει στους «πράσινους» ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ως το φινάλε της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα τουλάχιστον δεν φαίνεται πως υπάρχει θέμα για τον Κάσες στο «τριφύλλι», ενώ υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» κοιτούν περισσότερο περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι ή υπάρχει δυνατότητα να παραχωρηθούν από τις ομάδες τους ως δανεικοί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE