Μεγάλη «ΓΚΑΦΑ» από Ελλάδα – Σύγχιση ΑΕΛ με Απόλλωνα Λεμεσού, ελέω Άρη Θεσσαλονίκης

Μεγάλη «ΓΚΑΦΑ» από Ελλάδα – Σύγχιση ΑΕΛ με Απόλλωνα Λεμεσού, ελέω Άρη Θεσσαλονίκης

Η ιστοσελίδα www.gazzetta.gr σε αφιέρωμα της το απόγευμα της Τρίτης (31-12-2019), κάνοντας απολογισμό του 2019 για τον Άρη Θεσσαλονίκης, κάνοντας αναφορά για την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου αντιμετώπισε την ΑΕΛ στον β΄ προκριματικό γύρο το περασμένο καλοκαίρι, λανθασμένα αναφέρει πως ο αντίπαλος ήταν ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Στο κεφάλαιο «Η ευρωπαϊκή λάμψη» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Άρης φώτισε τον εαυτό του περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, θαμπώθηκε από τη λάμψη της παρουσίας στην προκριματική φάση του EuropaLeague, εστίασε στο μεγάλο στοίχημα της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης (σ. σ. σενάριο το οποίο θα άλλαζε και τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση υλοποίησής του) κι έτσι δεν εστίασε στις σοβαρές αγωνιστικές ατέλειες οι οποίες φάνηκαν από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Ακόμη όμως και από τα πρώτα επίσημα. Στον 2ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague και μετά το στείρο (0-0) του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η πρόκριση εξασφαλίστηκε στον δεύτερο αγώνα (1/8/2019) στην Κύπρο αλλά εμπεριείχε έντονη πίεση…»

Στο κεφάλαιο «Το «έγκλημα» στο Μόλντε και το… παρ’ ολίγον θαύμα» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ασχέτως της αδυναμίας του Απόλλωνα Λεμεσού στο σκοράρισμα, τα προειδοποιητικά καμπανάκια για τον Άρη είχαν ηχήσει από τους δύο συγκεκριμένους αγώνες και τελικώς προκάλεσαν εκκωφαντικό ήχο στον πρώτο αγώνα με τη Μόλντε στον 3ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague. Η βαριά ήττα με 3-0 ήταν συνέπεια της τραγικής αμυντικής λειτουργίας και ουσιαστικά άφησε ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της 15ης του Αυγούστου. Η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα ισοδυναμούσε με θαύμα. Κι όμως, ο Άρης το άγγιξε, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE