ΠΑΦΟΣ: Τρία μωρά γεννήθηκαν με την έλευση του 2020

ΠΑΦΟΣ: Τρία μωρά γεννήθηκαν με την έλευση του 2020

Τρία μωρά γεννήθηκαν με την έλευση του νέου έτους στην Επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα στη 01:30 τα ξημερώματα (01/01), γεννήθηκε στην Γυναικολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου αγοράκι βάρους 2 κιλών και 960 γραμμαρίων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου γεννήθηκε επίσης δεύτερο μωράκι στις 03:00 τα ξημερώματα (01/01) . Πρόκειται για αγοράκι βάρους 3 κιλών και 300 γραμμαρίων. 

Επίσης, στις 12:08 το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου του 2020 γεννήθηκε ένα κοριτσάκι σε ιδιωτική κλινική στην Πάφο . Το κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 940 γραμμαρίων είναι το τρίτο νεογνό που γεννήθηκε στην Επαρχία Πάφου.

Τα τρία μωρά, δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι που γεννήθηκαν με την έλευση του νέου έτους χαίρουν άκρας υγείας, με τους γονείς τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για το ομορφότερο δώρο που τους έφερε το 2020.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE