Η νίκη της ΑΕΚ αλλά και η προετοιμασία για την Τετάρτη

Η νίκη της ΑΕΚ αλλά και η προετοιμασία για την Τετάρτη

Χρόνος για πανηγυρισμούς στην ΑΕΚ δεν υπάρχει αφού η νίκη χθες ήταν μεγάλη επι του ΑΠΟΕΛ αλλα από την άλλη η αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΛ είναι μπροστά στους κιτρινοπράσινους και πλέον πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης.

Χθες πανηγύρισαν και διασκέδασαν αλλα από σήμερα ξεκίνησε η σκληρή δουλειά για τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ και σήμερα πρωί πρωί υπήρχε προπόνηση για να ξανασφίξουν τα λουριά ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου.

Η νίκη ασφαλώς είναι μεγάλη επι του ΑΠΟΕΛ και θα έχει και μεγάλο κέρδος και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλα από την άλλη η νίκη αυτή έχει και μεγάλους κινδύνους γιατί πρέπει όλοι να μείνουν προσγειωμένοι και πάνω από όλα συγκεντρωμένοι στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για να βρεθεί η ομάδα και πάλι στα ψηλά αλλα και γιατί όχι στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Αυτή την ώρα κανείς μα κανείς δεν το λέει αλλα σίγουρα ο μεγάλος αυτός στόχος είναι στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.