Κίνηση εκτίμησης ενόψει Άρη – ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδος στους γονείς παιδιών της ακαδημίας

Κίνηση εκτίμησης ενόψει Άρη – ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδος στους γονείς παιδιών της ακαδημίας

Σε μια κίνηση εκτίμησης προχώρησε ο ΑΣΙΛ Λύσης ορίζοντας ελεύθερη είσοδο προς τους γονείς παιδιών της ακαδημίας του για τον αγώνα με τον Άρη.

Η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Δ. Σ και εις ένδειξη εκτίμησης προς τους γονείς της Ακαδημίας Ποδοαφαίρου, ορίζουμε ελεύθερη είσοδο προς όσους θελήσουν να παρευρεθούν στον αγώνα της Παρασκευής η ώρα 18:00 στο ΑΕΚ Αρένα απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Για καλύτερη οργάνωση, όσοι γονείς της Ακαδημίας παρευρεθούν στο γήπεδο παρακαλείστε όπως δηλώσετε τα ονόματα σας στον Υπεύθυνο Ακαδημίας, κ. Γιώργο Καίλη.

Η πιο πάνω απόφαση πάρθηκε με γνώμονα τον σεβασμό για την βοήθεια και κατανόηση που περιβάλλουν τους γονείς που ανήκουν στην οικογένεια του ΑΣΙΛ και της Ακαδημίας, σε όσες δυακολίες μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE